• Email: info @ bor . ro
Doneaza
Asociatia Zambet pentru Zambet
Asociatia Zambet pentru Zambet, Floreni, jud. Vaslui
01
Sep
 • 01-09-2020 -- 01-10-2020
 • Asociatia Zambet pentru Zambet, Floreni, jud. Vaslui
01
Oct

            Casa“Sf. Filoteia” Floreni, Murgeni , jud. Vaslui, este furnizor privat de servicii sociale rezidenţiale de tip familial,  pentru copiii separaţi, temporar sau definitiv  de părinţii lor ca urmare a stabilirii, în condiţiile legii, a măsurii de protecţie specială - respectiv plasament, şi funcţionează în cadrul Asociației Zâmbet pentru Zâmbet - Floreni, persoană juridică română, de drept privat, nonguvernamentală, apolitică.            

             Casa “Sf. Filoteia” Floreni, Murgeni, deschisă în anul 2019, este înfiinţată din fonduri proprii şi donaţii şi este organizată ca o casă de tip familial, acreditată de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

            La finalizarea întregului proiect (1 cladire administrativă, 2 case de locuit, 1 pavilion activități, 1 centru medical, parc de joacă) aici vor locui permanent 22 de copii. Primele 2 clădiri sunt complet funcționale (spațiul administrativ + o casă de locuit), iar primii 5 copii s-au obișnuit deja cu atmosfera caldă de familie.

       Suma necesară: 15000 lei pentru: achiziționarea de lemne pentru perioada rece, procurarea de materii prime pentru conservele ce vor fi folosite în alimentația copiilor, achiziționarea de îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite pentru copiii beneficiari ai Centrului social dar și pentru alți copii cu o situație precară aflați în grija Asociației.

 • 00
  zile
 • 00
  ore
 • 00
  min
 • 00
  sec
De strans:
15000 Lei
0%
Stransi: 0 Lei
Ramas: 15000 Lei
“Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu.”

Corinteni, 9:7